top of page

DOSTAVA

IN 

VRAČILO BLAGA

DOSTAVA

Vse pošiljke so zavarovane in se v slučaju poškodbe pri dostavi zamenjajo.

Ceno dostave se izračuna v KOŠARICI. Stroški dostave se generalizirajo avtomatsko glede na težo naročenih produktov. V ceno poštnine je že vštet 22% DDV.

Predvidena dostava pošiljke je naslednji dan, če naročite do 12 ure.

Pošiljke dostavlja pošta  od 8 - 13 ure oziroma v skladu z običajem v vašem kraju.

V primeru, da pri dostave niste dosegljivi, vas bo dostava kontaktirala, pošiljko pa lahko prevzamete na vaši pošti oziroma po dogovoru s pošto kako drugače.

Med prevzemom oz. pred podpisom o prejemu pošiljke preverite ali je le ta nepoškodovana in nas v primeru poškodbe takoj obvestite.

Dostavite FOTOGRAFIJE poškodbe in embalaže za namen reševanje reklamacije in ZAPISNIK o prejemu v katerem je navedeno, da je dostavljalec dostavil poškodovan paket.

Reklamacije brez zapisnika o prejemu ne upoštevamo!

VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico v roku 14 dni od prevzema blaga ponudnika obvestiti (preko e-pošte na info@mojster-piva.si), da odstopa od naročila, ne glede na razlog odstopa. Strošek, ki ga kupec v primeru odstopa od naročila je strošek transporta, če je blago nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od obvestila o odpovedi naročila (nakupa). Če blago ni zapakirano v originalno embalažo, se vrnjeni znesek zmanjša za 10% in če je blago poškodovano, se vrnjeni znesek zmanjša za najmanj 20%.


Vrnjeno blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v enaki količini razen, če je uničeno ali izgubljeno in kupec za to ni odgovoren.
Vrnjeni znesek nakazila bo izvršen najkasneje v roku desetih (10) dni od prejema vrnjenega blaga. Vrnitev kupoprodajnega zneska se izvrši na tekoči račun kupca, ki je naveden ob vrnjenem blagu.


Blago je potrebno vrniti prodajalcu na naslov:

Jodito-F d.o.o.,

Hmeljarska cesta 10,

3312 Prebold.

bottom of page