top of page

DOSTAVA
IN VRAČILO BLAGA

DOSTAVA

Vse pošiljke so zavarovane in se v slučaju poškodbe pri dostavi zamenjajo.

 

Ceno dostave se izračuna v KOŠARICI. Stroški dostave se generalizirajo avtomatsko glede na težo naročenih produktov. V ceno poštnine je že vštet 22% DDV.

 

 

Predvidena dostava pošiljke je naslednji dan, če naročite do 12 ure.

 

Pošiljke dostavlja pošta  od 8 - 13 ure oziroma v skladu z običajem v vašem kraju.

 

V primeru, da pri dostave niste dosegljivi, vas bo dostava kontaktirala, pošiljko pa lahko prevzamete na vaši pošti oziroma po dogovoru s pošto kako drugače.

 

 

Med prevzemom oz. pred podpisom o prejemu pošiljke preverite ali je le ta nepoškodovana in nas v primeru poškodbe takoj obvestite.

 

Dostavite FOTOGRAFIJE poškodbe in embalaže za namen reševanje reklamacije in ZAPISNIK o prejemu v katerem je navedeno, da je dostavljalec dostavil poškodovan paket.

 

Reklamacije brez zapisnika o prejemu ne upoštevamo!​

VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči (po elektronski pošti na info@mojster-piva.si), da odstopa od naročila, ne glede na razlog odstopa.

Vrnjeno blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je uničeno ali izgubljeno in za to kupec ne odgovarja. Če je blago nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži, je strošek, ki bremeni kupca v primeru preklica naročila, strošek prevoza. Blago mora biti vrnjeno ponudniku najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu od naročila (nakupa). Če blago ni zapakirano v originalni embalaži, se vrnjeni znesek zmanjša za 10 %, če je blago poškodovano, se vrnjeni znesek zmanjša za najmanj 20 % oziroma po oceni ponudnika.


Vrnjeni znesek nakazila bo izvršen najkasneje v desetih (10) dneh po prejemu vrnjenega blaga. Vračilo zneska nakupa se izvrši na TRR kupca, ki ga navede ob vračilu blaga.

Blago mora biti vrnjeno ponudniku na naslov centralnega skladišča.

bottom of page